West Texas Intermediate (WTI) ruwe olie bereikte $ 57

Olie gemengd op de verwachte sterke vraag vanuit China

ruwe olie gleed uit op moncler jas heren het vooruitzicht van een hogere productie.

Traders zeiden dat de markt bezorgd was over de groeiende spanningen in het Midden-Oosten, met een voorzichtige toon voor moncler jassen heren de handel.

Brent-futures, de internationale benchmark voor olieprijzen, bedroeg $ 63,74 per vat op 0121 GMT, een stijging van 5 moncler outlet sale cent ten moncler jassen opzichte van hun laatste slot en niet ver van moncler jas heren sale de bijna tweeënhalf jaar hoge prijs van $ 64,65 per vat eerder deze week bereikt. West Texas Intermediate (WTI) ruwe olie bereikte $ 57,08 per vat, een daling van 12 cent of 0,2 procent ten opzichte van hun laatste schikking, maar ook nog steeds niet ver weg van de $ moncler outlet 57,69 per vat moncler jassen heren sale eerder deze week bereikte, de hoogste sinds juli 2015.

In China wordt verwacht dat voorlopige handelsgegevens van woensdag opnieuw een sterke aanvoer van ruwe olie zullen vertonen, net zoals de belangrijkste olieleveranciers, de Organisatie van de Olie-exporterende Landen (OPEC) en Rusland, provisies inhouden om de prijzen te ondersteunen.

In de Verenigde Staten wegen de moncler outlet https://www.monclersale.nl vooruitzichten voor moncler nederland de stijgende schalieproductie, die de moncler jas dames productie moncler sale van het land al sinds medio 2016 met 13 procent heeft verhoogd tot 9,6 miljoen vaten per dag (bpd) C OUT moncler jassen dames T EIA, op de prijzen.

Naast moncler jas sale de fundamentele factoren moncler jas dames sale van vraag en aanbod, hadden handelaren ook oog 2018 moncler voor escalerende spanningen in het Midden-Oosten.

Het aftreden van premier Saad Hariri en een raketlancering door pro-Iran Yemeni Houthis op Riyadh verhogen het risico op een regionaal conflict, zei het adviesbureau voor politieke risico’s Eurasia Group.

Het ontslag op zaterdag van de Saoedische geallieerde Libanese premier Saad al klik hier Hariri, aangekondigd moncler uitverkoop vanuit Riyad en beschuldigd van Iran en Hezbollah, wordt door velen gezien als de eerste moncler jas outlet stap in een ongekende Saudische interventie in de Libanese politiek.

Saoedische luchtverdedigingskrachten onderschepten een ballistische moncler dames raket moncler jassen dames sale die op zondag naar Riyad was afgevuurd. Saoedi-Arabië beschuldigt de aartsvijand Iran van het leveren moncler jassen outlet van raketten en andere wapens aan Houthi-milities in moncler heren Jemen. Iran ontkent de beschuldigingen en beschuldigt de oorlog in Jemen van Riyadh.

deed een stap terug om de impact van de recente toename van geopolitieke risico’s te evalueren, zei de ANZ-bank woensdag. (Rapporterend door Henning Gloystein; Redactie door Richard Pullin).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *