000 vaten per dag (bpd), minder dan het normale tarief van

North Sea Forties oliepijplijn stijgt langzaam op na de laatste uitval

LONDEN, 8 februari (Reuters) Olie- en aardgasstromen langs de grootste en belangrijkste oliepijpleiding van Groot-Brittannië, veertig, kwamen donderdag langzaam op moncler jassen gang toen het systeem na twee ongeplande uitval moncler jas heren in twee maanden opnieuw startte, volgens bronnen uit moncler jassen outlet de industrie.

De pijpleiding, waarvan de olie ten grondslag ligt aan de Brent-benchmark voor olieprijzen, werd woensdag 2018 moncler gesloten, moncler jas outlet waardoor de aardolieprijzen moncler outlet even ophielden en de betrouwbaarheid van de verouderende Noordzee-infrastructuur zorgde.

Een woordvoerder van Ineos, de pijpleidingexploitant, zei dat op donderdag olie en gas weer moncler jas heren sale begonnen te stromen. De shutdown werd veroorzaakt door het sluiten van een toevoerregelklep in moncler jassen dames de fabriek van Kinneil, waar het gas werd verwerkt, zei Ineos.

Output moncler outlet sale bij Buzzard, het grootste olieveld verbonden met Forties, is opnieuw gestart en bedraagt ​​ongeveer 95.000 vaten per dag (bpd), minder dan het normale tarief van ongeveer 150.000 bpd, vanwege een beperking, aldus een handelsbron.

Een tweede bron zei dat de beperking moncler nederland betrekking had op de Kinneil-fabriek moncler jassen dames sale en tijdelijk zou zijn.

de pijplijn moet langzaam optrekken, moncler jas dames sale zei de tweede bron, eraan toevoegend dat het moncler dames in het verleden een moncler sale of twee dagen had geduurd voordat gerelateerd normale stroomsnelheden bereikt waren.

Nexen, operator van het buizerdveld, kon niet worden bereikt voor onmiddellijke reactie op de uitvoer, terwijl Ineos niet kon worden bereikt voor onmiddellijke moncler jas dames opmerking over de beperking.

Andere bedrijven zijn bezig met het opnieuw opstarten van velden. Het Royal Dutch Shell Shearwater-platform was vanaf donderdagochtend gesloten en zou later op moncler outlet https://www.monclersale.nl de dag opnieuw worden opgestart, aldus een woordvoerder moncler jas sale van het bedrijf.

Jaren ’40 is de grootste van de vijf ruwe rangen moncler jassen heren op de Noordzee die de gedateerde moncler heren Brent ondersteunen, een benchmark die wordt gebruikt voor de handel in olie in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië en Brent-futures.

De pijpleiding, die ongeveer 450.000 vaten olie en ongeveer een derde van de Britse offshore gasproductie pompt, was eerder midden december gesloten gedurende ongeveer drie weken moncler uitverkoop toen er een scheurtje werd ontdekt.

Oliehandelaren uitten hun verbazing over de meest recente uitval, door de normaal betrouwbare oliestromen in de moncler jassen heren sale Noordzee te vergelijken met die in meer volatiele producerende regio’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *